Mai La Klik Kat Sini Sat!!

Insta AHazrina.. add me now!!

Instagram

Followers

Tuesday, 31 December 2013

Nak Let Go Bekas Hantaran <<<<<<<<-------------- murah-murah jaaa


STICKY POST!!
IKLAN INI AKAN MELEKAT SEHINGGA ADA ORANG MEMBELINYA..
SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRI TERBARU...

Assalammualaikum..

Aku nak let go bekas hantaran adik aku ni...
baru pakai berapa jam je...
tak sampai 1 hari pon...
reason nak let go sebab dah takda sapa dah nak kawen lepas ni...
condition tiptop... 10/10...xda cacat cela lagi pon...
ada 9 bekas..tapi guna 7 bekas je sebab terlebih buat...
harga sebenar RM1000..
tapi nak let go bagi harga murah-murah ja...
RM600 untuk 9 bekas hantaran...(boleh nego lagi)

jika berminat boleh contact aku 013-2593145 ( aini )

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete